Fotografie

Foto’s maken voor ontspanning

Mijn eerste stap naar meer ontspanning heb ik gezet door met mijn camera op pad te gaan. De natuur schijnt namelijk goed te werken tegen stress (zie blog: ‘Meer ontspanning door natuur’). Planten in huis heb ik al, 15 zelfs. Best veel voor in een appartementje van 35 vierkante meter, maar nooit …

Marokko 2017

Een land wat verschillende klimaten kent. Een land vol contrasten. Marokko is een super leuk land om te ontdekken, een echte aanrader!

Venetië 2016

Een studie uitje naar Venetië, heerlijk! Even lekker weg van schoolwerk, projecten en het Nederlandse land. Een Stad vol inspiratie, ontdekkingen en natuurlijk niet te vergeten de ‘Architectuur Biënnale 2016’.

Rondvaart dagje in eigen stad!

Sinds kort kan ik zeggen dat ik een Utrechter ben. Nou kan je natuurlijk geen echte Utrechter zijn als je niets van de stad weet. Om die reden ben ik samen met andere Utrechters (of bijna) op pad gegaan en hebben we allereerst een rondvaart gedaan.

Verliefd!

Voor het eerst op mezelf en hoe! Deze kiekjes heb ik gemaakt in ons toekomstige appartementje (gebouw). Het bruist hier van verhalen, herinneringen en karakter!