(Daglicht)lamp 2.0

Bij mijn eerste eigen (daglicht)lamp (Blog: ‘Een lamp voor meer energie, mijn lamp’), lag de nadruk voornamelijk bij het concept. Het concept is vooral gebaseerd op het ook daadwerkelijk aanzetten van de lamp. Nu bij lamp 2.0 ben ik verder gegaan met het gebruik.

De verschillen

Hoe geef ik de plant bijvoorbeeld water, en hoe stabiel is de constructie. Versie 2.0 is dan ook in vorm veranderd van een cilinder naar een kegel (druppel). In de druppel bevindt zich een opening waardoor het gemakkelijk is de plant water te geven of te verzorgen. De daglichtbron heb ik vervangen door een kleiner model, deze wordt veel minder warm en kan tegen water. De pannenkoekenplant versterkt de ronde vorm en het karton is nog steeds terug te vinden en filtert het licht waar nodig. Ook de bevestiging van het karton en glas is nu veel steviger. Stap voor stap, steeds beter!  

Bekijken ook mijn blog: ‘Daglicht, een betere stemming en meer energie’ en lees waarom daglicht zo belangrijk voor je is!

Lamp verkrijgbaar op aanvraag.

Share