Een lamp voor meer energie, mijn lamp

Hoe kan ik meer daglicht toevoegen in mijn dagelijks leven?’ Het is belangrijk dat het blijvend is en valt binnen mijn dagelijkse patroon. Meer naar buiten gaan is daarom niet altijd even makkelijk. Daglichtlampen en daglichttherapie kunnen daarom een goed alternatief zijn! (zie blog: ‘Daglicht, een betere stemming en meer energie’) Mijn ontwerp: een lamp die je stimuleert om de daglichtlamp ook daadwerkelijk aan te zetten. Het is eigenlijk heel simpel. In mijn lamp zitten plantjes verwerkt die (net als ik) veel daglicht nodig hebben. Wanneer ik de lamp te weinig of niet aan doe, zullen mijn plantjes zich (net als ik) futloos en slap gaan voelen. Wil ik mijn plantjes mooi en happy houden, dan zal ik moeten zorgen dat ik de daglichtlamp regelmatig aan zet. Hiernaast is het ook nog eens super prettig licht om bij de werken, schilderen of lezen. Ideaal voor op mijn bureau!

Blog’s van anderen..

okteronline.com: Lichttherapie als medicijn

ingoedendoen.nl: ‘Mijn vriendin vertelde dat ze een daglichtlamp gebruikte’

blog.replacedirect.nl: Hoe verlichtend licht kan zijn

gezondheidsnet.nl: Hulp van daglichtlampen en -wekkers

nu.nl: ‘Daglicht op werkplek maakt gezonder’

Wat doe jij?

Zelf nog ideeën over hoe je meer daglicht kunt waarnemen per dag? Of heb je vragen over mijn lamp? Mail dan naar info@elineverhoeven.nl. Of vul het contactformulier hieronder in:

Share