Een tas naar gebruik

 

Zoals je ziet ben ik bezig geweest met het maken van mijn eigen tas. Een plek waar het voor mij altijd chaos is. Soms sta ik wel 10 minuten in mijn tas te graaien naar de sleutel van de voordeur, of vind ik een verkreukt blaadje terug onderin mijn tas van weken geleden. Wat ik nodig had was een tas op maat voor hoe ik hem het liefste zou gebruiken. Een die zorgt voor meer orde, dit helpt immers goed om wat meer rust te krijgen in je hoofd (zie blog: ‘Opruimen is de nieuwe trend’). Nou ben ik niet echt bekend met de naaimachine en al helemaal geen pro in het maken van een tas, maar hij bevalt me prima! Beetje bij beetje werk ik steeds meer de chaos er uit. En misschien dat er nog wel een versie 2.0 gaat komen!

 

Blog’s van anderen..

ochicken.nl: De magie van een opgeruimd leven – 4 Tips

decorrespondent.nl: Wil je grip op een ongrijpbare wereld? Ruim je rommel op

mamsatwork.nl: EEN OPGERUIMD HUIS; 10 TIPS OM ORDE IN DE CHAOS TE SCHEPPEN

edestad.nl: Orde aanbrengen in de chaos

bigabag.com: Hét hulpmiddel voor kleine mensen!

Wat doe jij?

Zelf nog ideeën over hoe je meer orde toe kan voegen in je dagelijks leven? Of heb je vragen over mijn tas? Mail dan naar info@elineverhoeven.nl. Of vul het contactformulier hieronder in:

BewarenBewaren

Share