Experimenteren met epoxy en de natuur

Een tijdje geleden blogde ik over het feit dat de natuur zo’n ontspannende werking kan hebben. Zelf ben ik gaan kijken hoe ik op verschillende manieren de natuur terug kan laten komen. Ik ben hiervoor onder andere gaan experimenteren met epoxy giethars en wat een leuk materiaal is dat!

Alles wat je maar wilt

Zelf begon ik met wat kleine experimenten, hoe kan ik het het beste mengen, welke manier van gieten werkt het beste, hoe zorg ik dat mijn bloemetjes in het midden blijven, etc. Door het doen van deze experimenten zie ik nu al van alles voor me. Van zelfgemaakte damstenen (met bijvoorbeeld bloementjes er in) tot een insecten verzamelcatalogus. Super leuk en leerzaam om met je zoon of dochter te maken. Zelf ga ik mijn verzameling van vroeger ook eens een mooie boost geven, als ik hem gevonden krijg tenminste.

Share