Foto’s maken voor ontspanning

Mijn eerste stap naar meer ontspanning heb ik gezet door met mijn camera op pad te gaan. De natuur schijnt namelijk goed te werken tegen stress (zie blog: ‘Meer ontspanning door natuur’). Planten in huis heb ik al, 15 zelfs. Best veel voor in een appartementje van 35 vierkante meter, maar nooit genoeg natuurlijk! Het maken van foto’s in de natuur was ontspannend en ook erg leuk. Een van mijn gemaakte foto’s ga ik een mooi plaatsje geven binnen mijn interieur een andere plaats ik op de achtergrond van mijn computer en telefoon. Ben ik deze zat? Dan is dat een goede reden nog eens met mijn camera de natuur in te gaan.

Blog’s van anderen..

Wat doe jij?

Zelf nog ideeën over hoe je door middel van de natuur heerlijk kan ontspannen? Of wil je graag een van mijn foto’s gebruiken? Mail dan naar info@elineverhoeven.nl. Of vul het contactformulier hieronder in:

Share