Appartement Utrecht

Interieur styling

Ruim wonen op 35 vierkante meter. Dit stoer ingerichte appartement biedt de ideale leefomgeving voor een jong stel. Met tien minuten fietsen vanaf Utrecht stad, een ideale locatie om te wonen!

De zwarte keuken in combinatie met het wit marmer keukenblad vormt een sterk contrast, wat elkaar versterkt in kleur en materiaal. Sfeer en karakter word versterkt door de authentieke balken in combinatie met de (vintage) meubelen. Deze meubelen dragen ieder een persoonlijk verhaal of herinnering met zich mee. Het zijn vaak vondsten of stukken uit de familie. Verder beschikt het appartement over veel maatwerk, wat zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte.

Oude kleuterschool

Dit appartement zit samen met 15 andere appartementen gevestigd in een oude kleuterschool. Het glas in lood in combinatie met de kleuren zoals ze vroeger waren geeft bij binnenkomst al een excentrieke sfeer. De foto’s van vroeger in combinatie met de oude schoolplaten maakt het helemaal af.

Bekijk ook mijn blog: ‘Verliefd’ en zie een aantal foto’s van de rest van het gebouw! (De eerste keer dat ik de deur met mijn eigen sleutel open deed)

 

Spulletjes:

Shiitake (paddenstoelen) @marktnieuwegein
Foto op kurk @fotofabriek.nl
Eettafel stoelen @zuiver

 

Bekijk ook:

ikwoonfijn.nl: Binnenkijken bij interieurstylist Eline Verhoeven

Share