Weleens gehoord van Biophilic Design?

Ondanks dat ik dus onderzoekjes doe naar dingen waardoor wij als mens ons meer en beter kunnen ontspannen, was ik er tot nog toe nog niet tegenaan gelopen. Maar nu wel, en het is een hele mooie bevestiging van mijn kleine onderzoekjes en eigen proefjes!

Het effect is er, probeer er vooral zelf ook iets mee te doen!

Het is waar dat sinds mijn lamp met het plantje op mijn bureau staat ik niet alleen bij prettig en gezond licht aan het werk ben, maar ik ook regelmatig geniet van het kijken naar het plantje zelf. Ook het kijken naar achtergrond van mijn telefoon of de groot afgedrukte foto aan de wand is geen ontkomen aan! Naast mijn proefjes om meer ontspanning in mijn omgeving toe te voegen, zijn er nog veel meer manier. Ga er vooral zelf ook mee aan de slag!

 

 

Share