Meubel- & Interieurontwerper
 

Woonhuis Utrecht

Een prachtige vrijstaande woning in Utrecht, met unieke hoogtes! We combineren hotel chique met modern, waardoor er een spannend en persoonlijk geheel ontstaat.
Een gewaagde entree zet gelijk de juiste toon. De volgende binnenkomst, door de kast, brengt je bij de meest persoonlijke plek van het huis. Hierin staat de liefde voor muziek centraal! Voor de indeling maken we gebruik van duidelijke functies en grote gebaren. De multifunctionele bank kan qua positie aangepast worden naar behoefte. Onder het hoogste deel van de begaande grond bevindt zich een prachtig armatuur die van elk etentje een speciale gelegenheid zal weten te maken. Ook op de 1ste en 2de verdieping zullen je ogen niet verveeld raken. De multifunctionele lambrisering brengt de gehele slaapkamer bij elkaar en op zolder pakken we door met de gewaagde keuzes van de entree. Als logee, wil je hier toch niet meer weg?!
Een eiken houten vloer gecombineerd met de kleur blauw vormt de basis voor dit interieur. Deze kleur passen we toe in ton sur ton (tint op tint), iets wat je vaak terug ziet in de hotel chique stijl. We combineren dit met moderne materialen zoals leder en staal. Het velours en goud komt terug in verschillende accenten. We verruilen het marmer uit de hotel chique stijl door stromboli, een prachtige graniet, met een geel gouden touch! Middels een aantal eye-chatchers in kleurgebruik en prints maken we echte statements. Deze zullen extra tot hun recht komen naast de moderne vormtaal, met strakke lijnen. We kiezen voor eenheid in zowel de kleur als de vorm van de eetkamerstoelen gecombineerd met kasten van vloer tot plafond. Aan opbergruimte zal het niet ontbreken!

Stuur een WhatsApp bericht